2022-01-20 07:41:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Véget érnek lassan azok a rossz hangulatok, melyek eddig gyötörtek

Napi horoszkóp január 20-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap ma a Vízöntő jelébe lép. Ma remekül tudsz csapatban gondolkozni, működni, és képes vagy kompromisszumot is hozni a közös cél érdekében. Eredményes vagy mindenben, ami összefogással elérhető. A magánéletedben is kész vagy az áldozatvállalásra.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Párkapcsolatodban változást hozhat a mai nap, az a te szemléleteden is múlik, hogy milyen irányban. Nagyon szerencsés vagy, és sikeres mostanában, és bizony még a társad is irigyelhet. Próbáld meg elsimítani a feszültséget!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kevésbé izgat a mai nap, mint azt esetleg mások gondolnák. Pedig fontos megmérettetésre, vagy tárgyalásra kerülhet sor, ám te különösen higgadtnak bizonyulhatsz. Épp ez a higgadtság válhat előnyödre majd a kellő pillanatban.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem várhatod el a kedvesedtől, hogy minden titkos vágyadat, gondolatodat kitalálja. Van, amire neked kell ráébresztened. Ha közös jövőt akarsz vele, akkor meg is lepheted egy-pár kitűnő ötleteddel. Annál vonzóbbnak fog találni téged.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap a Vízöntő jegyébe lép. Ez felerősíti akaratodat, szenvedélyedet, tudati, pszichés erőidet. Ma szinte bármit elérhetsz, amit csak kitűzöl magad elé. Lesz egy-két irigyed, akikkel meg kell küzdened. A nyílt szembeállás működhet!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Fontos megbeszélések, beszélgetések eshetnek meg ma, amiken sorsfordító kérdéseket is érintetek. Nagyon hasznodra válik ez, fontos tanulságokat nyersz a jövőre nézve.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Véget érnek lassan azok a rossz hangulatok, melyek eddig gyötörtek. A mai napon még egy különleges kalandban is részed lehet, és ezt leginkább a pozitív életszemléletednek és az ebből fakadó kisugárzásodnak köszönheted.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ismét pörög körülötted az élet, és magadnak is kénytelen leszel beismerni, hogy valójában te ezt élvezed, erre vágytál igazán. Ha azt gondoltad eddig, hogy lehorgonyozni vágysz, akkor most meg is ijedhet egy adódó lehetőségtől. Inkább mégis szeretnéd, ha csak zajlana az élet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha úgy érzed, nem vagy egészen a helyeden, talán jogos lehet ez az érzés. Meglehet, te az a fajta ember vagy, akinek az útkeresés, az úton járás fontosabb, mint a megtalálás...


Bak: XII. 22. - I. 19.

Te igyekszel megváltozni, és hiszel is abban, hogy ezzel együtt a körülményeid is megváltoznak majd. Igazad van: a változást csak magadon kezdheted meg. Ha bízol az emberekben, pláne, ha szereted is őket, hasonlót kapsz vissza hamarosan.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap ma a Vízöntő jegyébe lép, és onnan küldi áldásos hatását feléd. Elemében lesz: csupa olyan szituációt teremt ma ön körül az élet, amiben megcsillanthatja zseniális képességeit, képzelőerejét, eredeti gondolkodását.


Halak: II. 19. - III. 20.

Habár úgy tervezted, hogy ma mindent kipakolsz, és végre megmondod a magadét valakinek, de mire odajutsz, már inkább a kompromisszumot választod. És milyen jól teszed! Talán, akire haragszol, éppen az ad ma neked jó lehetőséget valamiben.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: